RETOURNEREN

Het kan gebeuren dat je aankoop niet helemaal is wat je ervan had verwacht, of dat de maat niet goed is. Artikelen die je via onze webshop hebt gekocht, kun je dan ook retourneren. Voor het retourneren van uw aankoop dient u ons retourfomulier volledig in te vullen, volg dan ook eenvoudige de retourinstructies op het formulier en voeg deze aan je retourzending toe. Zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen.

Ben je het retourformulier kwijt? geen probleem je kunt hieronder alsnog je formulier downloaden en uitprinten.


DOWNLOAD HIER JE RETOURFORMULIER 

Je dient zelf de kosten voor je retourzending te betalen. Dit geldt ook voor als je je bestelling slechts gedeeltelijk retourneert


(Let op: bewaar het bonnetje van de retourzending, dit is je verzendbewijs).

Graag vragen we nog even aandacht voor het volgende, controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet. Wanneer jouw retour niet aan de onderstaande voorwaarden voldoet kunnen wij jouw retour niet in behandeling nemen en is jouw aankoop automatisch definitief.

1 - Het artikel/product dat je retour wilt sturen moet zichtbaar ongebruikt en onbeschadigd bij ons aankomen met alle labels nog aan de items.

2 - Het artikel/product dient in de originele verpakking retour te worden gezonden. 


3 - Het artikel/product mag uit de originele verpakking zijn gehaald voor zover dat nodig is om het product te bekijken. 


4 - Uitzondering maatwerk

Producten die op maat voor jou worden gemaakt/besteld kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op maatwerk. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

5 - Uitzondering houdbare producten
"Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid  en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

6 - Uitzondering verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 

7 - Sale artikelen/producten 
Sale artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.


Creditnota/terugbetaling
Wanneer jouw retour is gecontroleerd en goedgekeurd zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten naar de rekening waarmee is betaald. Ons streven is om eerder dan dit gestelde termijn van 14 dagen de terugbetaling te verwerken, in de meeste gevallen zal dit proces slechts enkele dagen duren. 


Ruilen
Wil je een artikel ruilen voor bijv. een andere kleur/maat? Dat is geen probleem! Vul dit duidelijk in op het retourformulier en stuur deze met je bestelling retour aan Lillys & Kay. Wanneer je jouw retour (op eigen kosten) hebt teruggestuurd naar onderstaand adres zorgen wij ervoor dat je het gewenste item ontvangt (mits deze op voorraad is).


LET OP: het item dat je retour stuurt moet in de originele plastic verpakking, met kaartjes, geretourneerd worden, anders kan deze niet teruggenomen worden!


RETOURADRES

Lillys & Kay
t.a.v. afd. retourneringen
De Oude IJssel 8a

8253 PV Dronten

Let op: dit is ons vestigings- en retouradres, geen bezoekadres. 

© 2021 - 2022 Lillys & Kay | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel